FAQ

O nama

Laudato TV (LTV) je prva hrvatska obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima. Na kvalitetan i zabavan način kreira cjelodnevni program koji bez dobnih oznaka mogu zajedno gledati roditelji i djeca, bake i djedovi, od jutra do večeri. LTV naglašava važnost domaćeg proizvoda, riječi i kulture, stoga veliki dio njegova programa zauzimaju programi domaće produkcije.

Pokriva aktualnosti s naglaskom na pozitivne vijesti, kako iz života Crkve tako i svijeta; područja sporta, komedije, kulinarstva, zdravstva, dječjeg i animiranog programa te književnosti, duhovne glazbe i proizvodnje vlastitih dokumentarnih filmova.

To je dom ‘Božanstvene komedije’, ‘Blagoslovljenog teka’, ‘Minuta za tebe’ i drugih popularnih emisija. Preko granica LTV odlazi po najbolje od trenutne televizijske i filmske produkcije te iz strane produkcije prikazuje kvalitetan igrani i dramski program, intrigantne i nagrađivane dokumentarce. Pod krilaticom ‘Dobro mijenja sve’ Laudato TV je namijenjen svim gledateljima dobre volje.

 

LTV na zemaljskoj mreži

Laudato TV možete pratiti putem digitalnog zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Dobivanjem koncesije za regiju d44-46; MUX D, Laudato TV je sada korak bliže ostvarenju želje: ući u svaki hrvatski dom. Koncesiju za emitiranje putem digitalnog zemaljskog signala Laudato televizija dobila je na Svjetski dan televizije, a ova koncesija rezultat je upornog rada naših djelatnika te mnogih molitava kao i dobivene podrške sa svih strana Hrvatske i svijeta.

Kako pronaći DVB-T signal Laudato TV na digitalnom prijamniku?
Potrebno je imati UHF antenu usmjerenu prema odašiljaču (Tusti Vrh, Karlovac-Martinščak, Japetić), odnosno uključiti pretraživanje na Vašem DVB-T prijamniku, te spremiti pronađeni kanal. Ako ne ide automatski probajte s ručnim načinom – postavite odgovarajući kanal prijama (br. 57) i stisnite tipku OK na vašem daljinskom – na zaslonu trebaju biti prikazani jakost prijamnog signala i kakvoća u obliku traka. Za dobar prijam jakost signala je obično preko 50% (ovisno o tipu DVB-T prijamnika), a  kakvoća blizu 100%. Laganim pomicanjem antene ugodite najbolji prijam (pratite pokazivanje kakvoće) i potvrdite odabrane postavke prijama.

Ako ste sve napravili prema uputama, a niste uspjeli pronaći frekvenciju 762 Mhz LTV kanala, zovite pozivni centar Odašiljači i veze na broj 080 008 97  ili pišite na Odašiljači i veze d.o.o., ulica grada Vukovara 269D, na fax 01/6186 030 ili na e-mail: dvbt@oiv.hr

 

LTV na digitalnoj platformi

Evotv vam omogućuje gledanje najpopularnijih TV programa uz pomoć već postojeće antene i DVB-T2 signala. Zato već SADA, svi koji se nalaze u Zagrebačkoj županiji i dijelu Karlovačke (d44-46; MUX D), mogu praiti Laudato TV na evotv.

A USKORO SVI evotv korisnici moći će nas pratiti na malim ekranima, najkasnije do 1. studenog 2017.!!!

 

LTV na kabelskim/IPTV platformama

U Hrvatskoj

1. MaxTV, kanal 503, Osnovni paket

2. OptiTV, kanal 15, Osnovni paket

3. VIPnet, kanal 724, Osnovni paket

4. Bnet,  kanal 724, Prošireni paket

5. H1 Telekom, kanal 31, Osnovni paket

6. Iskon.TV, kanal 703, Regionalni paket 

 

 

U Bosni i Hercegovini

1. HOME.TV, kanal 12, HT ERONET 

2. Telemach, kanal 86, D3 digitalna ponuda, Start paket

 

U Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i Novom Zelandu

1.  CroatianTV America

 

Planovi

Laudato televizija će polagano rasti i sadržajno i u kanalima distribucije, kako nam financiranje bude dozvoljavalo.

 

Klub prijatelja

Ovim putem vas pozivamo: postanite naš prijatelj!!!

Laudato TV – prva obiteljska televizija u Hrvatskoj koja na kvalitetan i zabavan način promiče općeljudske i kršćanske vrijednosti.

I vi se možete priključiti stvaranju boljeg ozračja u medijima.

Dovoljno je odreći se jedne kave mjesečno i donirati putem

klubprijatelja.laudato.tv

 

U klubu prijatelja možete

pogledati sve propuštene emisije, sudjelovati u nagradnim igrama i u stvaranju programskih sadržaja LTV-a.

Postanite i Vi dio rastuće Laudato obitelji!

Jer…

Dobro mijenja sve – Laudato TV!

Loading...