Najave

07.10.2017., 11:48
Najava: subota na Laudato TV
07.10.2017., 11:48
https://youtu.be/hzgBgev0WT8 17:00 , emisija o zdravlju. Kako film djeluje na gledatelja, na njegovu psihu, stavove i postupke otkriva profesor filmske umjetnosti i član Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti, Krešimir Mikić. Emisiju uređuje i vodi poznata hrvatska pedijatrica prof. dr. sc. Neda Aberle, prim. dr. med. 20:00 Razlog nade - nedjeljno Evanđelje. Emisija ”Razlog nade” želi gledatelja pripremiti na bit i sažetak nedjeljnog Evanđelja dotične nedjelje. Između vremena kada je Božja Riječ – Isus Krist hodio ovom zemljom i danas proteklo je ‘samo’ 2000 godina – no ona ostaje jednako snažna i sposobna progovoriti i kroz medij televizije, donositi utjehu i nadu kako je to činila tijekom stoljeća. Urednik i voditelj emisije je p. Marijan Steiner, DI. 20.30 , životne priče i svjedočanstva.  Svoju životnu priču u Novom srcu ovog puta ispričao je karmelićanin, otac Antonio Mario Ćirko, župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama. Kako ga je Bog pozvao kroz film koji je gledao, što je to u srednjoj medicinskoj školi učvrstilo njegovo odluku za svećeništvo i zašto kaže da je njegovo zvanje medijsko? U emisiji je predstavio i svetište Majke Božje Remetske iz kojeg se uživo prenose svete Mise i drugi događaji. 21:15 , igrana serija. Ova epizoda predstavlja nam čudo koje se dogodilo po zagovornoj molitvi svetoj Ruži Limskoj. U Limi, glavnom gradu Perua, znanost i religija rade ruku pod ruku kako bi znanstveno rekonstruirali njezin život. Ovaj projekt ujedinio je znanstvenike, svećenike, novinare i istraživače te probudio interes javnosti. Jedan od sudionika na projektu je mladi Joaquin čija djevojka, mlada liječnica Roxana, volontira u udaljenom osamljenom selu pomažući djeci u potrebi. Njih dvoje planiraju krenuti na odmor kako bi se vidjeli nakon dugo vremena. Prije nego što treba otići na putovanje, Roxana dobije hitan slučaj u kojem jedna žena umire od posljedica droge. Liječnica saznaje da preminula ima kćer za koju nitko ne zna gdje se nalazi. U potrazi nalaze njenu kćer napuštenu, zavezanu i zatvorenu u kutiji u stravičnom stanju. Djevojčica je u šoku, pothranjena i uplašena, ali liječnica je odlučna i pomaže joj pri oporavku. Iako je ovo putovanje rijetka prilika da bude sa svojim voljenim, nakon molitve svetoj Ruži za pomoć pri odluci, Roxana odlučuje ostati s njom i pomoći joj o svom trošku, unatoč odgovaranju svih uključenih. Djevojčica nema ime, te izabire ime Rosa. Između liječnice i nje stvara se posebna privrženost i njihov život se ispreplete a čudesni događaj kojemu će liječnica svjedočiti otkrit će svu snagu vjere i promijeniti njezin život.  
Repriza:
09.05.2021. 21:00

Azzurra tješi Rosu nakon što je Guido prekinuo s njom. Dvije su sestre napokon bliske, ali uznemirujuće vijesti mogle bi ponovno poremetiti ravnotežu u samostanu. Sestra Costanza otkrije da će Achille uskoro otići i uvjerena je da želi uzeti malog Davida sa sobom!

09.05.2021. 15:10

Marko je želio biti uspješan i slavan nogometaš. Doživljavajući neuspjehe na putu do tog cilja, pao je u depresiju i mučile su ga suicidalne misli. Irma je živjela životom u kojem je prevladavao grijeh i odsutstvo Boga. Oboje su Boga susreli na Taboru.

08.05.2021. 20:15

Glavni lik Laudatova novog filma, redateljice Nade Prkačin, pedijatar dr.

12.04.2020. 08:00

San Pietro, 2005 Format: 2 × 90' Žanr: Drama Režija: Giulio Base Koprodukcija: Lux Vide, Rai Fiction, Rai Trade, San Paolo Film Laudato TV donosi vam premijeru igranog filma ''Sveti Petar'' koji u dva nastavka govori o jednom od ključnih događaja antičkog doba: širenju kršćanstva u Rimu i oko Rim

08.04.2020. 19:16

https://youtu.be/IR3-nTTY_nw