UŽIVO: Nova kontakt emisija Laudato TV-a: Izdvojeno

S odlukom o strožim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Laudato TV, šest dana u tjednu, od četvrtka 19. ožujka, svake večeri od 20:00 do 21:00 sat donosi vam kontakt emisiju Izdvojeno.

Izdvojeno 21.5.2020.

UŽIVO: U 'Izdvojenom' razgovaramo o tome na koji se način odnosimo prema našem zajedničkom domu, planetu na kojem živimo! Sama Papa nas potiče da o tome razmišljamo. Pišite nam svoje komentare i pitanja!

Objavljuje Laudato u Četvrtak, 21. svibnja 2020.

 

Tri urednika i voditelja sa svojim gostima: Darko Pavičić, Tanja Maleš i Mirta Marinić tražit će znakove nade u ovoj krizi i pokazati da s Laudato TV niste sami.

U želji da zajedno otkrijemo Božju poruku koja se skriva iza česte riječi ‘zabrana’ koju čujemo ovih dana, u krizi izazvanoj zarazom virusom COVID-19, budite s nama.

Tražimo pozitivne i inspirativne priče koje se iskristaliziraju u svakoj kriznoj situaciji, razmišljamo i pojašnjavamo odluke koje donose naše civilne i crkvene vlasti te odgovaramo na vaša pitanja i nedoumice povezane sa zarazom novim koronavirusom.

U prvoj emisiji s vama su urednik Darko Pavičić i vlč. Ivica Tolla, duhovni pratitelj Laudato TV-a, a tema emisije su ‘Odredbe biskupa Hrvatske biskupske konferencije u vezi sa sprječavanjem širenja bolesti COVID-19’. Javnosti će se kratko obratiti i glavna urednica Laudato televizije, gđa. Ksenija Abramović.