Info

O nama

Laudato TV (LTV) je prva hrvatska obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima. Na kvalitetan i zabavan način kreira cjelodnevni program koji bez dobnih oznaka mogu zajedno gledati roditelji i djeca, bake i djedovi, od jutra do večeri. LTV naglašava važnost domaćeg proizvoda, riječi i kulture, stoga veliki dio njegova programa zauzimaju programi domaće produkcije.

Pokriva aktualnosti s naglaskom na pozitivne vijesti, kako iz života Crkve tako i svijeta; područja sporta, komedije, kulinarstva, zdravstva, dječjeg i animiranog programa te književnosti, duhovne glazbe i proizvodnje vlastitih dokumentarnih filmova.

To je dom ‘Božanstvene komedije’, ‘Blagoslovljenog teka’, ‘Minuta za tebe’ i drugih popularnih emisija. Preko granica LTV odlazi po najbolje od trenutne televizijske i filmske produkcije te iz strane produkcije prikazuje kvalitetan igrani i dramski program, intrigantne i nagrađivane dokumentarce. Pod krilaticom ‘Dobro mijenja sve’ Laudato TV je namijenjen svim gledateljima dobre volje.

 

LTV na satelitu

Putem satelita Laudato TV se može gledati u cijeloj Europi, sjevernom dijelu Afrike i zapadnom dijelu Azije.

Naziv satelita: Eutelsat 16A
Pozicija satelita: 16E
Frekvencija: 11678.25 MHz
Polarizacija: Horizontalna
Modulacija: DVB-S2 8PSK
Symbol rate: 30000
FEC: 3/4
SID (ServiceID): 215
Tip video kompresije: H264

Gledatelji koji MAXtv prate putem satelita i imaju T-com satelitski prijamnik, Laudato TV mogu pronaći na poziciji 503 (kao i na IPTV-u).

 

LTV na zemaljskoj mreži

Laudato TV možete pratiti putem digitalnog zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Dobivanjem koncesije za regiju d44-46; MUX D, Laudato TV je sada korak bliže ostvarenju želje: ući u svaki hrvatski dom. Koncesiju za emitiranje putem digitalnog zemaljskog signala Laudato televizija dobila je na Svjetski dan televizije, a ova koncesija rezultat je upornog rada djelatnika LTV-a i dobivene podrške sa svih strana Hrvatske i svijeta.

 

Kako pronaći DVB-t signal Laudato TV na digitalnom prijamniku?

Potrebno je imati UHF antenu usmjerenu prema odašiljaču (Tusti Vrh, Karlovac-Martinščak, Japetić), odnosno uključiti pretraživanje na DVB-t prijamniku, te spremiti pronađeni kanal. Ako ne uspijeva automatski potrebno je pokušati s ručnim načinom. U ručnom načinu rada potrebno je postaviti odgovarajući kanal prijama (br. 57) i pritisnuti tipku OK na daljinskom upravljaču. Na zaslonu trebaju biti prikazani jakost prijamnog signala i kakvoća. Za dobar prijam jakost signala je obično iznad 50 posto (ovisno o tipu DVB-t prijamnika), a  kakvoća blizu 100 posto. Laganim pomicanjem antene ugodite najbolji prijam (pratite pokazivanje kakvoće) i potvrdite odabrane postavke prijama.

Ako ste sve napravili prema uputama, a niste uspjeli pronaći frekvenciju 762 Mhz na kojemu se emitira kanal LTV, potrebno je nazvati pozivni centar Odašiljača i veza na broj 0800 0897 ili pišite na Odašiljači i veze d.o.o., ulica grada Vukovara 269D, na fax 01/6186 030 ili e-mail: problemi_prijam@oiv.hr.

 

LTV na digitalnoj/kabelskim/IPTV platformama i satelitu

U Hrvatskoj

 1. evotv, pozicija 102, program plus
 2. MAXtv, pozicija 503, Osnovni paket
 3. MAXtv HD, pozicija 67, uz zahtjev za HD paketom
 4. MAXtv Sat, pozicija 503
 5. OptiTV, pozicija 15, Osnovni paket
 6. A1, pozicija 353, Osnovni paket; ‘TV za van’
 7. H1 Telekom, pozicija 31, Osnovni paket
 8. Iskon.TV, pozicija 703, Regionalni paket
 9. Total TV, pozicija 16, Osnovni paket

 

U Bosni i Hercegovini

 1. HOME.TV, pozicija 12, HT ERONET
 2. Telemach, pozicija 86, D3 digitalna ponuda, Start paket

 

U svijetu

 1. Croatian TV America, Croatian package
 2. CRO MEDIA Sydney
 3. Eutelsat
 4. NetTV Plus

 

Planovi

Laudato televizija planira polagani rast sadržajno i u kanalima distribucije sukladno financijskim mogućnostima koje ovise o podršci gledatelja i dobrih ljudi.

 

Klub prijatelja

Postanite naš prijatelj!

Laudato TV ovisi isključivo o Vašim prilozima i potreban joj je redoviti mjesečni priljev donacija. Dovoljno je odreći se jedne kave mjesečno i donirati putem klubprijatelja.laudato.tv,

IBAN HR0223400091510603018 (uplata: “ZA LAUDATO TV”)
za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X

BARCODE za uplatu LAUDATO.TV

BARCODE za uplatu LAUDATO.TV